måndag 27 augusti 2012

Frallor

Jag jobbade med Richard.

Vi började med att sätta på ugnen, sedan bladade vi ihop dom torra ingredienserna samtidigt som vi smälte margarinet. Vi blandade sedan i filmjölk och margarinet i byttan med torra ingredienser, blandade ihop allt, klickade ut det på en plåt, penslade med ägg och satte in dom i ugnen.

Det gick ganska bra när vi satte ugnen rätt och dom smakade gott så dom får 6 av 10

Eftersysslorna var att diska, torka av bänken, plocka ur och sätta på diskmaskinen.

Jag har lärt mig att dubbel kolla så att det blir rätt temperatur på ugnen.

Vi tog bort fröna från receptet.


Recept:

2dl vetemjöl
2dl grahamsmjöl
1/2 tsk salt
2 1/2 tsk bakpulver
1 1/2 dl Filmjölk
2 msk smält margarin

° Sätt ugnen på 225°
° Smällt margarinet
° Blanda det torra
° Blanda i filmjölk och margarin
° Forma bullarna och lägg på en plåt med backplåts papper
° Pensla med ägg och strö eventuellt över frön
° Grädda i ugnen i ca: 10 min

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar